ÜDVÖZÖLLEK!

Kattints a téged érdeklő témára!

AZ ESKÜVŐFOTÓZÁS MENETE

 

1.)  Kapcsolat felvétel

Ha munkáim elnyerték tetszéseteket, kérlek, írjatok nekem a KAPCSOLAT menüpont alatt. Az itt megírt kérdéseitektől függően rövid időn belül választ küldök – akár tételesen, bármely felmerülő kérdésetekre, vagy megbeszélhetünk egy találkozást a Nektek megfelelő helyen – például kedvenc kávézótokban, stb.

Tapasztalatom szerint az utóbbiban rejlő személyesség, interaktív jelleg a szerencsésebb, hiszen

  1. ) kicsit már ez alkalommal megismerhetjük egymást
  2. ) bármilyen esküvőtökkel kapcsolatos kérdést így beszélhetünk meg a leginkább interaktív módon.
2.)  Személyes találkozás

Egy kötetlen beszélgetés elengedhetetlen része a kapcsolatfelvételnek – nem csupán üzleti, de elsősorban emberi oldalról is. Rendszerint ilyenkor, első találkozásunk alkalmával dől el, hogy megvan-e az a közös hullámhossz, ami alapja lehet a későbbiekben közös munkánknak.

Szorosan ide kapcsolódik a JEGYESFOTÓZÁS kérdése is. Ha igénylitek ezt a néhány órát igénybe vevő, mindkét fél számára nagyon hasznos fotózási alkalmat, akkor első találkozásunk remek alkalom ennek megbeszélésére is.

A jegyesfotózás nem csupán egy divatos, előzetes programpontja az esküvőknek. Az esküvőfotózás “előszobájaként” is emlegetik – nem véletlenül. Kiváló alkalom egymás megismerésére – egyaránt hasznos a pároknak és a fotósnak. A jegyesfotózás alkalmával képet alkotok Rólatok – a szó mindkét értelmében.  🙂   Kiderül, milyen szituációk, milyen mozdulatok, beállások előnyösek, vagy épp előnytelenek számotokra.  Amennyiben érdekel Titeket a jegyesfotózás lehetősége, ennek üzleti oldaláról is készséggel küldök infókat jelentkező e-mailetek után.  Egyet előre mondhatok:  tulajdonképp egyfajta ajándék, mely száz százalékosan jóváíródik a későbbi esküvő tarifájából – amennyiben az első fotózásunk alapján vagytok olyan elégedettek, hogy szívesen írnátok szerződést is az esküvőről.

3.) Szerződés

Lényege, hogy véglegesíti szándékotokat az esküvőfotós személyét illetően – és fixálja a naptáramban a helyeteket – innentől csak a Tiétek vagyok a Nagy Napon!  Lényeges, hogy szerződéskötés után tekinthető csak érdemben lefoglaltnak az időpontotok. Tökéletesen érthető, ha csak valamivel később szándékozzátok megkötni a szerződést – addig azonban mindkét fél számára képlékeny marad a konkrét dátum – a változtatás/lemondás jogát szerződéskötés ELŐTT mindkét fél teljes joggal fenntarthatja!

 

AZ ESKÜVŐFOTÓSRÓL

 

Sánta Balázs fotográfus vagyok. Még általános iskola előtt kerültem élethosszig tartó barátságba a fényképezőgéppel, a fotózással.  Ez a gyerekként még megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan szimpátia a gimnáziumi tanulmányok előtti utolsó évre odáig alakult, érett bennem, hogy elhatároztam: fotós leszek.

A budapesti Képző-és Iparművészeti Gimnázum Fotóillusztrátor Tanszékén folytattam tanulmányaimat, majd a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karára nyertem felvételt.

Mind gimnáziumi, mind egyetemi éveimre meghatározó a mesterek, mentorok felbukkanása életemben;  későbbi szakmai sikereimet – önálló szemléletérésemen túl – nagy mértékben Nekik köszönhetem.
Hosszú és érdekes út vezetett az esküvőfotózásig. Fotográfiai tanulmányaim, útkeresésem során eleinte a színes, egyszerűbb, minimalistább látványok vonzottak, a grafikával/festészettel határos fotózási “nyelvben” leltem leginkább örömömet. (Egyetemi évek.)  Később, diploma után a sajtófotó vált elsődlegessé életemben – ma is főként a sajtófotózás a meghatározó életemben – olyannyira, hogy az esküvőfotózásba előszeretettel igyekszem beépíteni e területen szerzett, közel két évtizedes tapasztalataimat. Meggyőződésem, hogy a sajtófotó által elvárt gyorsaság, spontaneitás két olyan erény, érték, amiket az esküvőfotózások során remekül hasznosíthat egy fotós.

Jelenleg is főként e két terület legfontosabb az életemben a szakmámon belül:  sajtófotózás és esküvőfotózás igényesen, egyedi szemlélettel.

Bízom benne, hogy honlapom segítségével, munkáimat megismerve Számotokra is szimpatikus ez a képi világ, amit képviselek. Érdeklődés, kérdések esetén örömmel állok rendelkezésetekre!

ÁRAK

Tapasztalatom szerint a konkrét esküvői árcsomagokat az esetek többségében felülírják a megrendelő egyedi elképzelései, igényei – amihez igyekszem maximálisan alkalmazkodni.

Másképp fogalmazva:  “kőbe vésett” esküvői árcsomag-kategóriák úgymond “miheztartás végett” hasznosak lehetnek ugyan – de sokszor tartalmaznak (vagy épp NEM tartalmaznak) néhány olyan kitétet, amit ügyfeleim még pluszban igényelnének – illetve amitől eltekintenének.

Főleg a SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLAT lehetősége érdekében, valamint az ALAP, PRÉMIUM és PRÉMIUM + árcsomag-ajánlataim megismeréséhez nem kell mást tennetek, mint e-mail-t küldeni nekem weboldalam erre vonatkozó felületéről!  Rövid időn belül garantáltan válaszolok kérdéseitekre!

Kiemelten jegyezném meg e vonatkozásokban is a SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS, beszélgetés jelentőségét.  Azon vagyok, hogy teljes körűen megismerjem személyes elképzeléseiteket, amik az esetek többségében egyediek, eltérhetnek a sémáktól…Személyre szabott árajánlatra törekszem minden kedves ügyfelem esetében, a három standard díjcsomagban foglaltakat véve kiindulási alapul.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Az esküvői fotózással kapcsolatos egyéb kérdésekkel bátran kereshettek a Kapcsolati űrlapon elérhető email küldő segítségével, vagy az itt található telefonszámon!